10-22-2025, 06:48 AM
(10-21-2025, 02:05 PM)Gość napisał(a): Dzień dobry ,
Również zostaliśmy oszukani przez tą spółkę .Na początku września złożyliśmy zamówienie na panele i wpłaciliśmy zaliczkę jednak po zamknięciu sklepu na ul . Kolumny o czym nie zostaliśmy poinformowani i braku kontaktu z właścicielami oraz dotarciu do informacji o tej spółce postanowiliśmy zrezygnować z zamówienia które miało być realizowane na koniec listopada . Po wielu próbach kontaktu pani Anna oddzwoniła poinformowałam ja o naszych planach dostałam informacje ze to wszystko nie prawda cała nagonka na spółkę itd ze musi się dowiedzieć na jakim etapie jest zamówienie i czy możemy zrezygnować i z zamówienia i czy będziemy ponosić z tego tytułu konsekwencje finansowe . Do tej pory po mimo wielu podjętych prób kontaktu brak jakiejkolwiek odpowiedzi i kontaktu ze spółka . Wysłałam jeszcze oficjalne pismo listem poleconym o rezygnacji i zwrocie zaliczki .
Wypisz, wymaluj mój przypadek.
Będę szczery- idźcie na policję z tym co macie lub... idźcie na policję za 2 miesiące jak już oficjalnie zejdziecie na ziemię i przestaniecie sie łudzić. Spółka ucieka jak szczury i nie mogą znaleźć miejsca na dalsze oszustwa aczkolwiek szukają intensywnie pomysłu na nowe oszustwa.
Proszę mi wierzyć, są tu weterani walki z nimi z licznymi orderami- nie odzyskali nic.
Pozostawiam Państwu wybór. Przykro mi to pisać ale taka jest postać rzeczy.